Dienst

Zonnepanelen

Alles begint met een plan

De installatie en het onderhoud van uw airco, warmtepomp, cv-ketel of zonnepanelen begint met een goed plan. Ons team van experts komt bij u langs om een overzicht te krijgen van de omgeving waarin het project moet worden uitgevoerd. We luisteren naar uw wensen en bedenken op basis daarvan onze oplossingen, op basis waarvan de offerte wordt opgesteld. Zodra de offerte is goedgekeurd en we op één lijn zitten, start onze monteur op locatie met de uitvoering door middel van moderne technieken en de nieuwste apparatuur.

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar een kosteneffectieve manier om uw binnenklimaat te verwarmen of te koelen? Zonnepanelen zijn de beste manier om dit te doen. Bij De Kort Luchttechnische Installaties verzorgen we de installatie van zonnepanelen van a tot z op een professionele en veilige manier. Daarnaast geven we ook een schatting van de totale kosten, door een advies te geven over het aantal zonnepanelen en accu’s dat nodig is om aan uw energiebehoefte te voldoen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw zonnepanelen, waarbij we vuil en aanslag verwijderen met een zachte doek en biologisch afbreekbare zeep.

Onderhoud

Het luchtbehandelingsonderhoud van De Kort Luchttechnische Installaties is precies wat uw woning, kantoor of bedrijf dringend nodig heeft. Voor zonnepanelen: we ontdoen de zonneplaten van vuil, puin en zand met behulp van een zachte doek en biologisch afbreekbare zeep. We hebben STEK-erkende installateurs die u volledig ontzorgen. Bovendien zorgen zij voor een gedetailleerde diagnose om onderliggende gebreken te ontdekken die alleen een professioneel oog kan zien.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze luchtbehandelingsdiensten? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. We hebben een vriendelijke klantenservice, die deskundige oplossingen en antwoorden op uw vragen geeft.