Dienst

Luchtbehandeling

Waarom kiezen voor onze luchtbehandeling?

Kwaliteit staat altijd voorop bij De Kort Luchttechnische Installaties. Onze luchtbehandelingsdiensten worden geruggensteund door een marktervaren eigenaar, die altijd graag de handen uit de mouwen steekt en u met een glimlach helpt. Klantvriendelijkheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Tegenover onze jarenlange ervaring staan korte lijnen: persoonlijk, direct contact. Bovendien hebben we inmiddels honderden projecten naar tevredenheid van onze klanten uitgevoerd en hier zijn we best trots op.

Luchtbehandeling

Bij De Kort Luchttechnische Installaties zorgen we voor een vakkundige luchtbehandeling om de luchtkwaliteit van uw woning te verbeteren. Dit doen we door het installeren van luchtkanalen die de lucht van uw verwarming- en koelsysteem in en uit elke ruimte laten circuleren. Dit zorgt voor een consistent binnencomfort, ongeacht het seizoen. We vervaardigen luchtkanalen met zendzimir verzinkt plaatstaal, aluminium of RVS, al naargelang de eisen. De verbindingen zijn middels felsnaden bij verzinkte kanalen. Tevens vervaardigen we de ‘PIRPOL’-kanalen met diktes van 30, 40 of 50 mm, voorzien van een polyester mantel, afgewerkt met een topcoating in standaard of nader te bepalen RAL-kleur. Daarnaast zijn er ook isolatiewerkzaamheden voor luchtkanalen.

Installatie van het luchtkanaal

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze luchtbehandelingsdiensten? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. We hebben een vriendelijke klantenservice, die deskundige oplossingen en antwoorden op uw vragen geeft.