Dienst

Onderhoud

Alles begint met een plan

De installatie en het onderhoud van uw airco, warmtepomp, cv-ketel of zonnepanelen begint met een goed plan. Ons team van experts komt bij u langs om een overzicht te krijgen van de omgeving waarin het project moet worden uitgevoerd. We luisteren naar uw wensen en bedenken op basis daarvan onze oplossingen, op basis waarvan de offerte wordt opgesteld. Zodra de offerte is goedgekeurd en we op één lijn zitten, start onze monteur op locatie met de uitvoering door middel van moderne technieken en de nieuwste apparatuur.

Onderhoud

Het luchtbehandelingsonderhoud van De Kort Luchttechnische Installaties is precies wat uw woning, kantoor of bedrijf dringend nodig heeft. Voor airco’s: we wassen vervuilde filters, vullen koudemiddel bij, verhelpen lekkages en reinigen buitenunits. Voor cv-ketels en warmtepompen: we repareren problemen aan bedradingen, leidingen, thermostaten en radiatoren. Voor zonnepanelen: we ontdoen de zonneplaten van vuil, puin en zand met behulp van een zachte doek en biologisch afbreekbare zeep. We hebben STEK-erkende installateurs die u volledig ontzorgen. Bovendien zorgen zij voor een gedetailleerde diagnose om onderliggende gebreken te ontdekken die alleen een professioneel oog kan zien.

Luchtbehandeling specialist in Nederland

De Kort Luchttechnische Installaties is uw vertrouwde partner voor luchtbehandeling in Nederland. We realiseren uw droombinnenklimaat door professionele installatie en onderhoud van airco’s, warmtepompen, cv-ketels of luchtventilaties. Daarnaast bieden we ook energiebesparende oplossingen door installatie van zonnepanelen. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze luchtbehandelingsdiensten? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. We hebben een vriendelijke klantenservice, die deskundige oplossingen en antwoorden op uw vragen geeft.