Over ons

Over ons

De Kort Luchttechnische Installaties is een eenmanszaak onder leiding van een getalenteerde eigenaar die zelf luchtbehandelingsexpert is. Voor de start van dit bedrijf in 2004 was de eigenaar al werkzaam bij verschillende aannemers, waar hij praktijkervaring en kennis van zaken heeft opgedaan. Het idee achter dit bedrijf was om een groot gat in de markt te vullen als professionele luchtbehandelaar in Nederland.
Hoewel we begonnen met slechts een enkele dienst in luchtbehandeling, zijn we vandaag de dag een one-stop-shop voor installatie en onderhoud van uw airco, warmtepomp, cv-ketel, zonnepanelen en luchtventilatie. Ons team bestaat uit 12 man personeel, dat gezamenlijk werkt aan het realiseren van uw droombinnenklimaat. U kunt met een gerust hart op ons vertrouwen, want we hebben 20 jaar ervaring in luchtbehandeling.

Waarom kiezen voor ons?

Kwaliteit staat altijd voorop bij De Kort Luchttechnische Installaties. Onze luchtbehandelingsdiensten worden geruggensteund door een marktervaren eigenaar, die altijd graag de handen uit de mouwen steekt en u met een glimlach helpt. Klantvriendelijkheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Tegenover onze jarenlange ervaring staan korte lijnen: persoonlijk, direct contact. Bovendien hebben we inmiddels honderden projecten naar tevredenheid van onze klanten uitgevoerd en hier zijn we best trots op.

 

Wij hebben altijd een goed plan

De installatie en het onderhoud van uw airco, warmtepomp, cv-ketel of zonnepanelen begint met een goed plan. Ons team van experts komt bij u langs om een overzicht te krijgen van de omgeving waarin het project moet worden uitgevoerd. We luisteren naar uw wensen en bedenken op basis daarvan onze oplossingen, op basis waarvan de offerte wordt opgesteld. Zodra de offerte is goedgekeurd en we op één lijn zitten, start onze monteur op locatie met de uitvoering door middel van moderne technieken en de nieuwste apparatuur.

Veilig, vertrouwd & gecertificeerd

De Kort Luchttechnische Installaties is VCA-gecertificeerd en heeft beschikbaarheid van STEK-erkende installateurs, die werken volgens het Landelijk Bouwbesluit van de Nederlandse regelgeving. Daarnaast valt onze airco-installatie en -onderhoud onder de Regeling Lekdichtheid Koelinstallaties (RLK).

Uitvoering in meerdere regio's

Op dit moment zijn we actief in Hapert, maar we leveren onze diensten in heel Nederland, voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op onze luchtbehandeling, want we hebben deskundige oplossingen om uw gedroomde binnenmilieu te realiseren. Geen wens is ons immers te gek.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze luchtbehandelingsdiensten? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. We hebben een vriendelijke klantenservice, die deskundige oplossingen en antwoorden op uw vragen geeft.