Diensten

Onze diensten

De Kort Luchttechnische Installaties is uw vertrouwde partner voor luchtbehandeling in Nederland. We realiseren uw droombinnenklimaat door professionele installatie en onderhoud van airco’s, warmtepompen, cv-ketels of luchtventilaties. Daarnaast bieden we ook energiebesparende oplossingen door installatie van zonnepanelen. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Airconditioning

Airco-installatie van De Kort Luchttechnische Installaties is uw vertrouwde partner voor het verbeteren van het binnenplezier met een koel en verfrissend klimaat in de zomer.

Warmtepompen

De Kort Luchttechnische Installaties staat voor u klaar, vakkundig en veilig. We hebben oplossingen op maat voor het realiseren van volledig functionele warmtepompen in uw pand.

Onderhoud

Het luchtbehandelingsonderhoud van De Kort Luchttechnische Installaties is precies wat uw woning, kantoor of bedrijf dringend nodig heeft.

Luchtbehandeling

Bij De Kort Luchttechnische Installaties zorgen we voor een vakkundige luchtbehandeling om de luchtkwaliteit van uw woning te verbeteren.

Montage

De Kort Luchttechnische Installaties is VCA-gecertificeerd en heeft beschikbaarheid van STEK-erkende installateurs, die werken volgens het Landelijk Bouwbesluit van de Nederlandse regelgeving.

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar een kosteneffectieve manier om uw binnenklimaat te verwarmen of te koelen? Zonnepanelen zijn de beste manier om dit te doen.

Cv-ketel

Uw cv-ketel laat het afweten op het gebied van warm water en warme lucht? Misschien is het dan eindelijk tijd voor een reparatie of vervanging van een nieuwe cv-ketel.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze luchtbehandelingsdiensten? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. We hebben een vriendelijke klantenservice, die deskundige oplossingen en antwoorden op uw vragen geeft.