Dienst

Cv-ketel

Alles begint met een plan

De installatie en het onderhoud van uw airco, warmtepomp, cv-ketel of zonnepanelen begint met een goed plan. Ons team van experts komt bij u langs om een overzicht te krijgen van de omgeving waarin het project moet worden uitgevoerd. We luisteren naar uw wensen en bedenken op basis daarvan onze oplossingen, op basis waarvan de offerte wordt opgesteld. Zodra de offerte is goedgekeurd en we op één lijn zitten, start onze monteur op locatie met de uitvoering door middel van moderne technieken en de nieuwste apparatuur.

Cv-ketel

Uw cv-ketel laat het afweten op het gebied van warm water en warme lucht? Blijft het regelmatig een slachtoffer van storingen? Misschien is het dan eindelijk tijd voor een reparatie of vervanging van een nieuwe cv-ketel. Bij De Kort Luchttechnische Installaties hebben we professionele oplossingen om uw binnenklimaat weer optimaal te krijgen met een volledig functionerende cv-ketel. Onze experts stellen een diagnose van uw cv-ketel, en repareren eventuele defecten aan de thermostaat, radiator en gasleidingen – stuk voor stuk belangrijke onderdelen. Als u een nieuwe cv-ketel nodig heeft, adviseren we u niet alleen over de beste optie binnen uw budget, maar voeren we ook de installatie uit van a tot z op een professionele en veilige manier. Uiteraard zullen we in dat geval eerst uw vorige cv-ketel demonteren en verwijderen.

Onderhoud

Het luchtbehandelingsonderhoud van De Kort Luchttechnische Installaties is precies wat uw woning, kantoor of bedrijf dringend nodig heeft. Voor airco’s: we wassen vervuilde filters, vullen koudemiddel bij, verhelpen lekkages en reinigen buitenunits. Voor cv-ketels en warmtepompen: we repareren problemen aan bedradingen, leidingen, thermostaten en radiatoren. We hebben STEK-erkende installateurs die u volledig ontzorgen. Bovendien zorgen zij voor een gedetailleerde diagnose om onderliggende gebreken te ontdekken die alleen een professioneel oog kan zien.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze luchtbehandelingsdiensten? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. We hebben een vriendelijke klantenservice, die deskundige oplossingen en antwoorden op uw vragen geeft.