Dienst

Airconditioning

Alles begint met een plan

De installatie en het onderhoud van uw airco, warmtepomp, cv-ketel of zonnepanelen begint met een goed plan. Ons team van experts komt bij u langs om een overzicht te krijgen van de omgeving waarin het project moet worden uitgevoerd. We luisteren naar uw wensen en bedenken op basis daarvan onze oplossingen, op basis waarvan de offerte wordt opgesteld. Zodra de offerte is goedgekeurd en we op één lijn zitten, start onze monteur op locatie met de uitvoering door middel van moderne technieken en de nieuwste apparatuur.

Airco-installatie

Airco-installatie van De Kort Luchttechnische Installaties is uw vertrouwde partner voor het verbeteren van het binnenplezier met een koel en verfrissend klimaat in de zomer. U denkt vast aan het merk? Nou, we adviseren om voor LG te kiezen omdat dit ons eigen merk is, dus we kennen alle ins en outs. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor andere merken zoals bijvoorbeeld Daikin of Mitsubishi Electric. Van aanschaf tot installatie van airco ontzorgen we u volledig. Daarnaast verzorgen we ook airco-onderhoud waarbij we vuile filters wassen, koudemiddel bijvullen en buitenunits ontdoen van zand en vuil. Reparatie van leidingbeschadigingen en lekkages behoren ook tot de mogelijkheden. 

Onderhoud

Het luchtbehandelingsonderhoud van De Kort Luchttechnische Installaties is precies wat uw woning, kantoor of bedrijf dringend nodig heeft. Voor airco’s: we wassen vervuilde filters, vullen koudemiddel bij, verhelpen lekkages en reinigen buitenunits. We hebben STEK-erkende installateurs die u volledig ontzorgen. Bovendien zorgen zij voor een gedetailleerde diagnose om onderliggende gebreken te ontdekken die alleen een professioneel oog kan zien.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze luchtbehandelingsdiensten? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. We hebben een vriendelijke klantenservice, die deskundige oplossingen en antwoorden op uw vragen geeft.