Dienst

Warmtepompen

Alles begint met een plan

De installatie en het onderhoud van uw airco, warmtepomp, cv-ketel of zonnepanelen begint met een goed plan. Ons team van experts komt bij u langs om een overzicht te krijgen van de omgeving waarin het project moet worden uitgevoerd. We luisteren naar uw wensen en bedenken op basis daarvan onze oplossingen, op basis waarvan de offerte wordt opgesteld. Zodra de offerte is goedgekeurd en we op één lijn zitten, start onze monteur op locatie met de uitvoering door middel van moderne technieken en de nieuwste apparatuur.

Warmtepomp installatie

Een warmtepomp is een gasloze oplossing om uw winters om te toveren, door warm water en warme lucht te leveren. Het is eigenlijk een elektrisch geregelde verwarmingspomp die ook nog eens milieuvriendelijk is. Bent u geïnteresseerd in de installatie van een nieuwe warmtepomp voor uw woning of kantoor? Of heeft u behoefte aan een onderhoudsoplossing voor uw bestaande warmtepompen met reparatie van elektriciteitsdraden, leidingen, thermostaten of radiatoren? De Kort Luchttechnische Installaties staat voor u klaar, vakkundig en veilig. We hebben oplossingen op maat voor het realiseren van volledig functionele warmtepompen in uw pand. We repareren geen defecten, maar adviseren en installeren de beste warmtepompen volgens uw wensen en eisen

Onderhoud

Het luchtbehandelingsonderhoud van De Kort Luchttechnische Installaties is precies wat uw woning, kantoor of bedrijf dringend nodig heeft. Voor cv-ketels en warmtepompen: we repareren problemen aan bedradingen, leidingen, thermostaten en radiatoren. We hebben STEK-erkende installateurs die u volledig ontzorgen. Bovendien zorgen zij voor een gedetailleerde diagnose om onderliggende gebreken te ontdekken die alleen een professioneel oog kan zien.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze luchtbehandelingsdiensten? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. We hebben een vriendelijke klantenservice, die deskundige oplossingen en antwoorden op uw vragen geeft.